Beschrijving

Authentic Beauty Concept Replenish Spray Conditioner is een parabenen- en siliconenvrije formule die beschadigd en behandeld haar voedt. Deze leave-in spray met Stearamidopropyl Dimethylamine is een lichtgewicht ontklitter voor moeiteloos handelbaar haar. Het maakt het haar zacht en glanzend met een niet-overbelastende sprayconsistentie met een houtachtige geur.

Carool Plateel raad aan om uw haar te wassen met de Replenish Cleanser, Authentic Beauty Concept, Replenish Cleanser en het te drogen met een handdoek tot het handdoekdroog is. Schud de Spray Conditioner goed voordat u het product gebruikt, spray het product gelijkmatig over het haar. Gebruik uw vingers of een kam om de conditioner te verspreiden. Laat de conditioner intrekken en style uw haar zoals gewenst.

Wij geloven dat wat je weglaat net zo belangrijk is als wat je erin stopt. Onze producten zijn veganistisch, geregistreerd door de Vegan Society™, en vrij van sulfaten*, parabenen, minerale oliën en siliconen. Integere producten. Puur, natuurlijk, eenvoudig, aangenaam, zorgvuldig geselecteerd.

* sulfaat surfactanten